Zondagdiensten

 

Wij bieden bezoekers van onze zondagdiensten een unieke atmosfeer van liefde, vrede en blijdschap aan, die ze nergens anders kunnen krijgen. Onze gastvrijheid heeft verschil gemaakt voor vele mensen.

 

De Omega Family laat bezoekers van onze zondagdiensten zien, dat we de problemen, waarmee ze te maken hebben, begrijpen. Veel voorkomende problemen zijn: eenzaamheid, depressiviteit, minderwaardigheid, teleurstellingen en angst.

 

Wij moedigen mensen aan om in de Almachtige God te geloven, want Hij heeft een oplossing voor elk probleem. In dit licht verkondigen we de positieve en levens veranderende boodschap van Jezus Christus, die onvoorwaardelijke liefde, blijdschap, vrede en waardering openbaart en kracht en moed geeft voor de overwinning!

 

Omega Kerk is erop gericht om alle bezoekers een persoonlijke positieve levensverandering mee te laten maken, zodat ze een persoonlijke relatie met God kunnen opbouwen.

 

De bezoekers van onze diensten krijgen aandacht, waardering en acceptatie om zich in de Omega Familie te integreren en deel te nemen aan de bijzondere beweging die de Heilige Geest in ons midden gestart is.

Wilmersdorf 1

7327AD Apeldoorn

Nederland

+ 31 62 72 54 919

 

info@omegakerk.nl

KVK:   58439846
RSIN:  853040333
IBAN:  NL15 ABNA 0462 1651 32

  • White Instagram Icon
  • White Youtube Icoon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
Verstuur ons uw bericht

© 2019 by Omega Creative Productions