Vrij van angst en drugs

Vrij van angst en drugs! In mijn verleden ben ik emotioneel beschadigd geraakt, vooral omdat ik mijzelf niet kon vergeven. Er deden zich vervelende situaties voor in mijn leven en mijn zelfbeeld werd zeer negatiever.

Ik verschuilde mij achter pijn en verdriet en vluchtte in een actieve verslaving van drugs die mij jarenlang gevangen hield. Lichamelijk en mentaal werd ik gekweld door negatieve emoties die mijn hart vergiftigden en mijn relaties verstoorden.

In de Omega kerk heb ik Jezus leren kennen en nu groei ik dagelijks in mijn relatie met Hem. Ik heb geleerd mezelf te vergeven en ben tot besef gekomen dat ik echt een kind van de Allerhoogste God ben. Jezus is mijn Redder en Verlosser. Ik heb al mijn pijn en verdriet aan het kruis gebracht. Nu is er niks meer om me voor te verschuilen. Ik ben vrij. Prijs de Heer!

Thomas Lustig

246 keer bekeken