Ik ben een nieuw mens

‘Daarom, als iemand in Christus is, is hij een nieuwe schepping: het oude is voorbijgegaan, zie, alles is nieuw geworden.’ 2 Korinthe‬ ‭5:17‬ ‭HSV‬‬

Voorganger Hakob met Thomas.

Toen ik voor het eerst binnenkwam bij Omega kerk, nu ongeveer 2 en halfjaar geleden, was ik verslaafd, verslagen, hopeloos verloren, angstig en psychisch in de war. Alhoewel ik zo was heb ik mij bij Omega Family nooit zo gevoeld. Van af dag 1 voelde ik mij zo geliefd geaccepteerd en gewaardeerd en raakte Gods liefde mij diep aan door de mensen heen. Er was zoveel liefde voor elkaar.

Aan de onderlinge liefde zullen de mensen zien dat jullie mijn leerlingen zijn.’’ ‭‭Johannes‬ ‭13:35‬

Het beeld wat ik van christenen had dat was dat het meestal ‘watjes’ waren. Bij Omega Kerk zag en zie ik krachtige mensen met zoveel liefde dat het overweldigend voor mij was, er was iets wat ik niet kon begrijpen maar alleen maar voelen, ik zag dat iedereen hier iets bijzonders had en vanaf dat moment wist ik het: dat wil ik ook!

Dat bijzondere was de Heilige Geest en die heb ik ontvangen. En God heeft mij werkelijk door de Heilige Geest bevrijd van elke psychische diagnose, angst en persoonlijkheidsstoornissen.

Want God heeft ons niet gegeven een geest van vreesachtigheid, maar van kracht en liefde en bezonnenheid. 2 Tim.1:7

ZONDER ENIGE TWIJFEL IK BEN VRIJ!!!

Wat mij ook aangesproken heeft bij Omega Kerk was de boodschap die ik vanaf het begin mee kreeg: formatie van een Omega G300 leger. God vormeert een leger van 300 strijders en ik hoor daar bij. We gaan ten strijden tegen de duisternis. Ik ervaar het als een groot voorrecht hier aandeel te nemen!!