Houden van mezelf

Mijn leven zat vol angst voor wat anderen van mij vonden. Nu kan ik weer lekker mezelf zijn.

Angst, onzekerheid en weinig zelfvertrouwen: begrippen die jarenlang heerser waren over mijn leven. Maar God zegt: “Heb je naaste lief zoals jezelf.” Houden van jezelf is best lastig als je perfectionistisch bent en de lat voor jezelf regelmatig te hoog legt. Als je jezelf niet goed genoeg voelt en bang bent voor wat anderen van je vinden.

Wat een wonder is het geweest dat ik in een ontzettend warm nest ontvangen ben, hier in Omega kerk. Waar ik lekker mezelf mag zijn en gewaardeerd wordt om wie ik ben. Waar ik geleerd heb hoe God mij perfect naar Zijn beeld geschapen heeft. Waar ik alle liefde en ruimte krijg om mijzelf en mijn talenten te ontwikkelen, zodat ik van mezelf ben gaan houden. God maakt vrij!

Sharon Koster

119 keer bekeken