Houden van mezelf

Bijgewerkt: 26 sep 2019

Mijn leven zat vol angst voor wat anderen van mij vonden. Nu kan ik weer lekker mezelf zijn.

Angst, onzekerheid en weinig zelfvertrouwen: begrippen die jarenlang heerser waren over mijn leven. Maar God zegt: “Heb je naaste lief zoals jezelf.” Houden van jezelf is best lastig als je perfectionistisch bent en de lat voor jezelf regelmatig te hoog legt. Als je jezelf niet goed genoeg voelt en bang bent voor wat anderen van je vinden.

Wat een wonder is het geweest dat ik in een ontzettend warm nest ontvangen ben, hier in Omega kerk. Waar ik lekker mezelf mag zijn en gewaardeerd wordt om wie ik ben. Waar ik geleerd heb hoe God mij perfect naar Zijn beeld geschapen heeft. Waar ik alle liefde en ruimte krijg om mijzelf en mijn talenten te ontwikkelen, zodat ik van mezelf ben gaan houden. God maakt vrij!

Sharon Koster

119 keer bekeken

Wilmersdorf 1

7327AD Apeldoorn

Nederland

+ 31 62 72 54 919

 

info@omegakerk.nl

KVK:   58439846
RSIN:  853040333
IBAN:  NL15 ABNA 0462 1651 32

  • White Instagram Icon
  • White Youtube Icoon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
Verstuur ons uw bericht

© 2019 by Omega Creative Productions