Herstel van roeping

Ik was verhard door teleurstelling, maar God zette mij vrij!

Vanaf mijn bekering in 2003 sprak God dat ik een roeping had om Hem te aanbidden door middel van muziek. Aanbidding is een levensstijl en God had een duidelijk plan om mij door Zijn Geest te hervormen zodat ik in deze levensstijl kon gaan wandelen.

Door de jaren heen werd ik vaak teleurgesteld en dit verharde mijn hart. Ik bracht het altijd bij God, maar deed er naar familie en vrienden toe heel laconiek over. Na 16 jaren van worstelingen kwam ik terecht in de Omega kerk. Mijn vrouw en ik waren al lange tijd op zoek naar een gemeente die bij ons past en eindelijk was daar die kerk die we zochten. Ik werd in het begin echter heel kriegel van de vriendelijkheid van alle mensen. God sprak onmiddellijk tegen mij en zei: Lieve zoon, jij was ook zo, maar je hart is verhard!

Mijn hart was inderdaad verhard, dit werd bevestigd door een broeder uit de Omega kerk die in een beeld een dikke muur om mij heen zag. Tijdens de lofprijs en aanbidding werd ik diep aangeraakt door Gods Geest. Ik brak, huilde en schreeuwde het uit naar God. De weken daarna herstelde Gods Geest op een bovennatuurlijke wijze mijn roeping en mocht ik door de genade van God de aanbidding gaan leiden in de Omega kerk!

Na meer dan 16 jaar door de woestijn, ben ik door God opgericht en op de plek geplaatst waarvan Hij vindt dat het tijd is om te gaan wandelen. Ik ben Jezus zo dankbaar voor wat Hij heeft gedaan aan het kruis! Sinds die ene dag voel ik me meer verbonden met God.

De Omega kerk heeft mij enorm geholpen. Vanaf het begin was er een klik. Ik voelde dat ik was thuisgekomen. De broeders en zusters, waaronder voorganger Hakob, omarmden mij met veel liefde en vriendelijkheid. Deze unieke liefde van God mag elke bezoeker van de Omega kerk ervaren want we zijn één familie in God!

Charles Casper Alberti

166 keer bekeken1 reactie