Goddelijke bemoediging voor Omega Familie

Zuster Martha Dijkstra kreeg op 15-04-2019 de onderstaande profetische boodschap voor Omega Kerk.

Omega is een gemeente waar de Geest van Mij aanwezig is. Het zijn mijn kinderen, die zich laten leiden door de Heilige Geest en niet door het vlees. Het is puur, zuiver en rein en niet religieus.

Het is belangrijk dat ze zich laten leiden door de Heilige Geest want uit het vlees is dodelijk en put je uit.

Als je je laat leiden door de Heilige Geest, geeft dat leven, vreugde en blijdschap.

Ik verlang er naar dat Mijn kinderen vrolijk zijn en liefdevol door het leven gaan, zodat ze hun doel mogen bereiken.

Mijn verlangen is dat ze zuiver en rein zullen zijn. Omega is een warme, liefdevolle gemeente, vol verlangen naar Mij. Mensen die er komen zullen zich direct thuis voelen, doordat ze iets voelen dat anders is. Het voelt vertrouwd, alleen religieuze mensen zullen er eerst moeite mee hebben.

Ze vernemen de aanwezigheid van Mijn Geest en zien Mijn werken.

Het wordt een krachtige, warme en grote gemeente. De toestroom gaat komen, mensen die er komen voelen iets, wat ze weer doorgeven aan anderen, omdat het puur is.

Alleen Satan ligt ook op de loer, wees waakzaam.

Deze gemeente is standvastig en laat zich niet omver blazen door wat dan ook.

Het zal een grote liefdevolle gemeente worden, vol van Mijn Geest en verlangend naar Mij, die er voor gaat.

Mensen die het moeilijk vinden, nemen ze mee in de stroom. Als je struikelt, tillen ze je weer op. De eenheid is zo belangrijk en die gaat daar komen.

Ik zegen ze met veel mensen en meer van Mij en dat gebrokenen het weer zien zitten, doordat ze hier de liefde voelen. De liefde is heel belangrijk en dat is hier sterk aanwezig.

Ga de strijd aan, samen met Mij. Hou vol.

Jezus Christus, jullie Redder en Heer.
196 keer bekeken2 reacties