God geneest ook via telefoon

Mijn naam is Gabriella, ik ben 24 jaar en woon in Rotterdam.

In februari 2019 heb ik de Heilige Geest ontvangen en ben ik in de naam van Jezus gedoopt met water en door de Geest, met het bewijs van spreken in tongen. (Johannes 3, Markus 16, Handelingen 2) Nu ben ik een kind van God dankzij mijn geloof in Jezus Christus.

5 weken geleden werkte ik met fijnstof in iemands huis. Ik schuurde de muur voor een paar uur waardoor ik een heftige astma aanval kreeg. Sindsdien kreeg ik bijna dagelijks benauwdheidsklachten en moest ik een paar keer per week naar het ziekenhuis.

Op 13 september was er een genezingsdienst van Evangelist Jan Zijlstra in de Omega kerk te Apeldoorn. Ik wilde zo graag naar deze dienst gaan om genezen te worden. Helaas had ik geen mogelijkheid om vanuit Rotterdam naar Apeldoorn te gaan. Een paar uur voor de dienst belde ik naar de Omega Ministries met een verzoek om een transport voor mij te regelen.

Echter bemoedigde pastor Hakob me enorm door te vertellen dat God mijn geloof ziet en Hij mij ook op afstand via de telefoon kan genezen. Hij stelde voor om via de telefoon voor mij te bidden. Tijdens zijn gebed voor genezing verliet mijn benauwdheid mij en genas ik ogenblikkelijk. Ik prijs God voor dit grote wonder!!!

Misschien lijkt een situatie uitzichtloos, maar met God is alles mogelijk!

Ik dank mijn Heer Jezus voor dit wonder.

141 keer bekeken