Genezen van reuma

Bijgewerkt op: 25 mrt. 2019

Ik wil heel graag vertellen hoe ik van reuma genezen ben.

Ik heb een groot ontzag voor God en Zijn Woord en gehoorzaam Hem graag. Daarom wil ik getuigen van wat er in mijn leven is gebeurd. Ik weet het nog goed. Op 5 februari 2017 ging ik naar de Omega kerk. Het was een hele prachtige bijeenkomst. Tijdens het gebed bad de voorganger tegen de geesten van ziektes.


Plotseling begon mijn hele lichaam warm te worden. Ik had geen idee van wat er gebeurde. Na het gebed merkte ik dat mijn kleren nat waren geworden. Ik ontdekte pas de volgende dag dat ik genezen ben van reuma. De jarenlange pijn in mijn lichaam is nu verdwenen. Ik prijs de Here Jezus voor deze genade en dank onze voorganger voor zijn bediening.

Aza Petrosyan

74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven