Genezen van allergie

Al vanaf mijn geboorte had ik allergie voor noten, fruit en rauwe groenten. Nu niet meer!

Wessel werd genezen van een noten, fruit en verse groente allergie na gebed in de Omega kerk.

Wanneer ik noten, fruit of rauwe groenten at, werd ik ziek. Dat uitte zich dan in misselijkheid, buikpijn en overgeven. Ik heb het eten ervan altijd moeten vermijden. Als ik ergens ging eten, moest ik vragen naar de ingrediënten om te voorkomen dat ik last zou krijgen van mijn allergie. Ik heb er mee leren leven, totdat er op een dag in de Omega Kerk voor mij gebeden werd.

Sindsdien is mijn allergie weg. Ik hoef niet meer te vragen naar de ingrediënten van een gerecht. In plaats daarvan kan ik zonder twijfelen elk gerecht eten.

Ik dank God daarvoor!

Wessel van der Zande