Genezen door eenvoudig gebed

Ik sprong van de laadklep af en voelde meteen een enorme pijnscheut door mijn been.

Iemand vroeg mij om te helpen met verhuizen en toen ging het mis. Een zweepslag was het gevolg. Maar de volgende dag moest ik werken, dus werd de kuit ingetapet door de fysiotherapeut.

Zondag in de bijeenkomst in Omega kerk werd er gevraagd of er iemand genezing nodig had. Maar ik zei niets, omdat ik eigenlijk best wel bang was voor het onbekende. De donderdag erop, tijdens de huiskring, werd mij gevraagd of er voor mijn been gebeden mocht worden. Tijdens dat gebed werd de kuit helemaal warm. Ik kon weer gewoon op mijn been staan en lopen. De tape heb ik er meteen afgehaald. De fysiotherapeut was hoogst verbaasd. Zo’n snelle genezing had hij nog nooit mee gemaakt.

Ik heb een machtige God!

Rik Brummel