Genezen door eenvoudig gebed

Bijgewerkt: 26 sep 2019

Ik sprong van de laadklep af en voelde meteen een enorme pijnscheut door mijn been.

Iemand vroeg mij om te helpen met verhuizen en toen ging het mis. Een zweepslag was het gevolg. Maar de volgende dag moest ik werken, dus werd de kuit ingetapet door de fysiotherapeut.

Zondag in de bijeenkomst in Omega kerk werd er gevraagd of er iemand genezing nodig had. Maar ik zei niets, omdat ik eigenlijk best wel bang was voor het onbekende. De donderdag erop, tijdens de huiskring, werd mij gevraagd of er voor mijn been gebeden mocht worden. Tijdens dat gebed werd de kuit helemaal warm. Ik kon weer gewoon op mijn been staan en lopen. De tape heb ik er meteen afgehaald. De fysiotherapeut was hoogst verbaasd. Zo’n snelle genezing had hij nog nooit mee gemaakt.

Ik heb een machtige God!

Rik Brummel

68 keer bekeken1 reactie

Wilmersdorf 1

7327AD Apeldoorn

Nederland

+ 31 62 72 54 919

 

info@omegakerk.nl

KVK:   58439846
RSIN:  853040333
IBAN:  NL15 ABNA 0462 1651 32

  • White Instagram Icon
  • White Youtube Icoon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
Verstuur ons uw bericht

© 2019 by Omega Creative Productions