Holy Spirit Night

Omega Kerk organiseert iedere vrijdagavond om 20:00 uur de ´Holy Spirit Night´ bijeenkomsten om de Omega Family en andere christenen te mobiliseren, begeleiden en aan te moedigen om de Allerhoogste God gezamenlijk en individueel te eren en te aanbidden.

Zodoende willen we voor de Heilige Geest een welgevallige atmosfeer te creëren zodat Hij Zichzelf volledig in en door het Lichaam van Christus kan uiten om de Here Jezus te verheerlijken.

Ken je de Heilige Geest?

De Heilige Geest is Almachtige God.
Hij is alomtegenwoordig, almachtig en alwetend. Hij is de Plaatsvervanger van de Here Jezus. Hij is onze Helper, Trooster, Mediator en Advocaat.

Hij herinnert ons aan de waarheden van de Here Jezus. Hij geeft ons kracht en maakt ons vrij! Hij is de Geest van onze Vader en Hij is met ons voor eeuwig!

Kom naar de Omega Kerk van Jezus Christus en maak kennis met Zijn Heilige Geest!

Wilmersdoorf 1

+ 31611703837