logo-tikkie-jpg.jpg

Doneren

Geef en je zal gegeven worden!

Met uw financiële bijdrage kunnen wij verschillende projecten in Nederland en wereldwijd steunen.
Hartelijk dank voor uw betrokkenheid bij het werk van Gods Koninkrijk.

God, die de boer zaad geeft om te zaaien en ons brood om te eten, zal u steeds meer zaad en steeds grotere oogsten geven. Dan kunt u van uw overvloed steeds meer uitdelen. Ja, Hij geeft zo veel dat u altijd veel kunt weggeven. En wanneer wij uw gift brengen aan hen die tekort hebben, zullen zij God danken en prijzen voor uw hulp. Door deze vrijgevigheid worden niet alleen gelovigen in nood geholpen, maar ontvangt ook God veel lof en eer. 2 Korinthiërs 9:10‭-‬12 HTB

Word donateur

Als donateur machtigt u Omega kerk om periodiek een vast bedrag van uw rekening af te schrijven. Voor u eenvoudig en voor ons goedkoop. Een vaste toezegging stelt ons in staat om langlopende projecten te steunen.

Geef een gift

Maak uw bijdrage over op IBAN: NL15ABNA 0462 1651 32 t.n.v. Omega Kerk te Apeldoorn.

U kunt ook via bovenstaande Tikkie of PayPal  betalingsmethoden  het door uw gewenste bedrag direct aan ons doneren.

Periodieke gift

Als u in een overeenkomst vastlegt dat u de projecten van Omega kerk minimaal vijf jaar met een vast bedrag per jaar steunt, kunt u elke euro die u aan Omega kerk geeft volledig aftrekken van de inkomstenbelasting. De hoogte van uw gift is daarbij niet van belang. Met de Schenkcalculator berekent u heel eenvoudig wat uw fiscale voordeel is bij een periodieke gift. Lees meer over de periodieke gift en bereken uw voordeel.

ANBI

De Omega Kerk wordt door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat giften aan Omega Kerk aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.