Doneren

Geef en je zal gegeven worden!

Met uw financiële bijdrage kunnen wij verschillende projecten in Nederland en wereldwijd steunen.
Hartelijk dank voor uw betrokkenheid bij het werk van Gods Koninkrijk.

Word donateur

Als donateur machtigt u Omega kerk om periodiek een vast bedrag van uw rekening af te schrijven. Voor u eenvoudig en voor ons goedkoop. Een vaste toezegging stelt ons in staat om langlopende projecten te steunen.

Geef een gift

Maak uw bijdrage over op IBAN NL 15 ABNA 0462 1651 32 t.n.v. Omega Kerk te Apeldoorn.

U kunt ook ons een bericht via contactformulier of Whatsapp (0611703837) sturen betreffende uw donatie om een Omega Tikkie link te ontvangen om het door uw gewenste bedrag aan ons te doneren.

Periodieke gift

Als u in een overeenkomst vastlegt dat u de projecten van Omega kerk minimaal vijf jaar met een vast bedrag per jaar steunt, kunt u elke euro die u aan Omega kerk geeft volledig aftrekken van de inkomstenbelasting. De hoogte van uw gift is daarbij niet van belang. Met de Schenkcalculator berekent u heel eenvoudig wat uw fiscale voordeel is bij een periodieke gift. Lees meer over de periodieke gift en bereken uw voordeel.

ANBI

De Omega Kerk wordt door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat giften aan Omega Kerk aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.

Wilmersdoorf 1

+ 31611703837